Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ EN BÄNK VID VASASKOLAN

när sista flygturen är gjord

och sista flipperkulan spelats

när du förbrukat alla ord

och såren ändå inte helats

vart går man då, min gamle vän?

hur ska det bli när tanken läcker

efter den sista landningen

när inga vackra minnen räcker?

 

 

alltsammans började just här

trettiosju år har nu passerat

här vid en f d repl0kal

som annat folk nu invaderat

nu är ju våren här igen

men det finns is kvar i min hjärna

vem ska nu flyga över stan?

vem ska nu tända vännens stjärna?

nu när det äntligen är vår

så är det svårt att glädjas i den

sången ska ljuda som den gjort

i gamla vårkvällar i tiden

 

 

LARZ GUSTAFSSON 14/3 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2017-03-14 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP