Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undsättning

minns dem till livet

varje gång dör de igen

sepia runt röster




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2017-03-14 14:24



Bookmark and Share


  henke_r
För mig är detta en påminnelse om att den självgode människan ständigt återkliver in i gamla mönster, och aldrig lär sig av historien. Gång på gång hamnar vi på havets botten med insikten om att vi än en gång trampade fel.

Jag kan lägga till ännu fler tolkningar. Så bra var denna haiku.

Snyggt!
2017-03-15

    jaybird
fyra linjer och ett
ett tankemönster
sepiafönster
2017-03-14
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP