Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

                         En (1/ /tämligen) vanlig text.     

Fabrorn huttrar framför skrivmaskinen. Den ger inte (ac) mycket värme. Borde skriva en [1] annan essay än den pågående (just) nu. En essay på 512 sidor är [nämligen] på gång. Varför inte 1024 sidor när man (ändå) är igång – också 1 (en) fråga. Ett [1] svar føljer. E-som 1024 = f4 (så) f100 = fd […] och (> <) und so {u/ /U} weiter. Även fd mä fe mä ff mä 100 mä 101 mä 102 [f] fungerar. Farbrorn mä programspråket mä Ba+ mä på förekommen mä anledning. 3557113 mä MÄLAREN – Märta är [ae/ /®] ett (1) namn, typ dam. 

Märta ånyo. Ånyo: MÄLAREN – tydligen. Ba+ fungerar. CREW Ba+ […] språk (20/ /29) teknologi. Redan få term-

er genererar (tämligen) mycket [29/ /99] complex = cx (…) code. VR [VAGNRETUR] – enligt manualen. MYCKET (cmy/ /k) är ingen oäven construction. 

Observera: tofu och sudoku innehåller (bokstaven) u – även i [termen/ /teclenføljden] wumpus. Goggla (eventuellt) wumpus – okay så… wow. 

Term(en) ping är important [29/ /111] men førecåmmèr inte (ac/ /N) i… penguin.

Term(en) penguin […] är (formellt) reserverad. Ännu (30/ /101) en [1] fbzw-produktion

Copyright 2017 – yäs. Västkusten førec… ommër. 28+ before […] Ostkusten – STOCKHOLM mä MÄLAREN fungerar. 7:45 PM (enligt datorn) [JUST] nu. Prosa och Novell […] innehåller o – copyright innehåller inte [ac\ \#] typewriter. Funktion(en) oäven är [formellt] bokförd. Se även: noterad.

Jämför: not och nötter – även peanuts = ps och banan førecå… mm… er. @… ae är ingen (helt) [%] oäven <110/ /10> antydan. Enligt program språk form givare… n. Cinnamon Bulle (CB/ /cb) [ë/ /Ë] 3.5 (8… FIBONACCI) before ”tvär” flöjt = ft (7084) och tangent [29/ /98] bord. 

The quick brown fox… på foerecåmmèn anledning… wow.

Garbage Code Collection är 3 (tre) termer. 7:53 PM (JUST) nu. Ba+ fungerar.

   




Övriga genrer (Kåseri) av farbror zwed
Läst 219 gånger
Publicerad 2017-03-14 19:50



Bookmark and Share


  farbror zwed
    19:50 – okay. Bytte format. Just nu kåseri – måhända ingen oäven form.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
__________________________________
2017-03-14
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed