Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FINNS EN ÄNGEL

DET FINNS EN ÄNGEL

DET FINNS EN ÄNGEL I MIG SOM VET
VAD JAG BEHÖVER NÄR JAG GÅR ÖVER BRON
JAG KAN FÅ VAD JAG VILL HA BARA JAG HAR
DEN RÄTTA TRON
MIN ÄNGEL ÄR MED MIG VAR JAG ÄN GÅR


HON VAKNAR ÖVER MIG UNDER NATTENS TIMMAR
SÅ JAG KÄNNER MIG TRYGG
JAG VET ATT HON ÄR DÄR ÄVEN OM JAG INTE SER
HENNE,
ATT ÄNGELVINGARNA ÄR BÅDE BREDA OCH TRYGGA

DET FINNS EN ÄNGEL
DET FINNS EN ÄNGEL

SOLODET FINNS EN ÄNGEL I MIG SOM VET
VAD JAG BEHÖVER NÄR JAG GÅR ÖVER BRON
JAG KAN FÅ VAD JAG VILL HA BARA JAG HAR
DEN RÄTTA TRON
MIN ÄNGEL ÄR MED MIG VAR JAG ÄN GÅR

15-3-2017




Bo Grapenskog




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knoparemoj
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-15 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj