Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter katastrofen

 

 Ikaros måne

 adopterad av Jorden

vaktar vid min natt




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2017-03-16 10:35



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vackert! Jaa månen är nog adopterad av jorden. Fin tanke här.
2017-03-16

  Janina Kaminska
Mycket uttrycksfullt. Poesi när den är som bäst!
2017-03-16
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP