Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dessa ord tog ett helt liv - för att finna till ett ordlöst tyst - Ingenting


DET ÄR INTE REALISTISKT

DET ÄR INTE REALISTISKT


Ske:
Kärlekens varma hand
varligt tar Krigets kalla
tvenne själar i en resa
inte bort, men till

- Det blå medvetandet

Här:
Finns inget rätt, inget fel
varken ljus eller mörker

Här:
Är inte varmt eller kallt
bara blått med skimmer

Här:
kan vi vila från
världens larm, utan
att validera rörelsen
här kan vi vara utan val

Om vi inte ser
Om vi inte känner
Om vi inte lyssnar
Om vi inte doftar
Om vi inte smakar

Det är inte relalistiskt
Men här:
finns friden
och Essensernas stilla tystnad
som vaggar oss till ro

Vi är så mycket mer
än våra föreställningars
Verklighet,
I det sanna, tysta blå

Ängslans vanmakt
Stolthetens mod
Variationer i eoner av toner
mötas alla ett, i blå tystnad
av
Om.

TILLIT

 

___________
DET ÄR INTE REALISTISKT
INTRO:
Dessa ord tog ett helt liv
för att finna till ett ordlöst tyst
Ingenting

© ORD & VEDIC ART
DominiQue NVC Costa
Mars, RättVägens År 2017 eft.Kr

 

 

TACK PÅ FÖRHAND för eventuell Applåder, kommentarer och bokisar.

LOVELIGHT till alla kära Skrivarvänner  - läs gärna om min respons och tacksamhet här

 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 339 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-17 15:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Att se det osedda är en konst Att vara i stunden kräver mod..kram fina vän .)
2017-03-24

  DominiQueen
Tack käre Strandberg för vackra frågeställningar och att Du läste.
Tack Du och alla för värmande applåder.
Lovelight ~ DominiQue

Glad Vår & Klorofyll på oss
2017-03-22

    ej medlem längre
Tillit, förtroende.
Vad vore vänskap och kärlek utan dem. Vad vore kärlek och vänskap om vi inte kan 'se' människan, vännen, kärestan..

Tack
2017-03-19
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen