Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uttydning


Minnen och längtan
något mycket längesen
ogripbart gåtfullt
ska en dag bli förklarat
när jag når ljusets källa




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 648 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-03-18 13:54



Bookmark and Share


  Quasimodo
Fint här för ljuset som finns där och väntar
2020-11-28

  anits VIP
Mycket vackert berörande och hoppfullt skaldat!
2017-05-07

  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2017-03-24

  Nils-Robert
En vacker dikt om hopp.
2017-03-21

  Salvation Pepper
Hoppfullhet om att allt till slut får ett sammanhang.
2017-03-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Bara hoppas på
källan klar har
svar Du
väntar på...
2017-03-20

  Goraxy 89 Orion VIP
Ja - Källan, (ljuset) den finns där alltid och väntar på Dig!!!
2017-03-20

  Anya VIP
Jaa någon gång ska vi förhoppningsvis få svar på livets gåtor. Fint poetat.
2017-03-19

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som berör själ och hjärta!
2017-03-19

  Ingrid Trolle
En mycket fin och
djupt berörande
dikt. Något att ta
till sitt hjärta
2017-03-19

  Bo Himmelsbåge
Förlåt, ljusets källa, ska det förstås vara!
Bo
2017-03-18

  Bo Himmelsbåge
Jaa... så är det... mycket av det som idag är gåtfullt o ogripbart...
ska en dag lysa i skarp eldskrift av ljusts källa, på förklaringens berg...!

Mycket fin o djup tanka!

Varmt tack!
2017-03-18

  Chawa VIP
En alldeles fantastiskt fin, djup och tänkvärd tanka!! Varmt tack för den!
2017-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP