Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Nej, jag stödjer dig inte

Peter Springare borde inte få kalla sig demokratisk medborgare, lika lite som poliser i USA när de skjuter ihjäl människor på grund av namn och etnicitet.

Vad Springare har gjort mot den svenska poliskåren som är början in till det svenska rättsväsendet är att han svärtat ned den tilliten.

Springare har visat för mig att det finns brottslingar som han blir "trött på" därför att de inte heter Gustafsson i efternamn. Brottslingar har för honom en hierarki som bygger på främlingsfientlighet. Istället för att gå i pension för att han uppenbarligen inte längre klarar av sin trötthet så väljer han att ställa sig bakom den problematik som vi ser händer i USA. Där poliskår och utsatta grupper hamnar i krigsliknande tillstånd. För när en myndighet går in och provocerar en grupp pga av platsen de bor på eller deras efternamn och åtalet sedan snabbt läggs ned, då är vårt demokratiska rättsystem hotat på riktigt, inte för att Abdullah langade kokain igen.

Om jag hade begått ett brott, hade Peter Springare och hans likasinnade då istället blivit pigga? Jag som har blå ögon och småländska r?

Fröken Dali







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Fröken Dali
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-19 16:18



Bookmark and Share


  Fröken Dali
Det verkar som din Sinatra inte är helt samma som min. Jag tror din Sinatra är en skitstövel som inte får ligga med sexiga brudar.
2017-03-19

    ej medlem längre
sexig profilbild förresten.
2017-03-19

    ej medlem längre
blue eyes you can never win, som sinatra sa.
2017-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Dali
Fröken Dali