Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När äntligen säger farväl


Jag öppnade en dörr till ett hus,
ett mycket vackert hus
du vet,
ett sådant hus man alltid har önskat sig
som man alltid har drömt om som barn

Där i trädgården svävar magin som älvor
vid sjön ligger en båt
inne i huset blir jag vacker
då tiden liksom stannar

Vårt hus är inget hus
det är bara rum
vi har ingen trädgård
inte ens en balkong

men vi har änglar i vårt hem
och trädgården är vår jord

eftersom vi inte äger ett hav
behöver vi inte heller en båt

När jag kysser dig farväl gråter magin
och tårarna samlas i sjön
djup är den nu
fylld av saknandets vemod och sorg

Båten ligger förtöjd vid stranden
ensam och alldeles stel
det dansas inte i trädgården
och tiden den bara går sin väg







Fri vers av Fröken Dali
Läst 393 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-05 12:03



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Den här texten är så vacker
2012-03-11

    Birgersdotter VIP
Vacker sorglig och alldeles underbart skriven
2012-03-11

  Nanna X
ett inre hus och en inre trädgård kan man skapa varsom helst där kärlek finns...
2012-03-05

  C"
Jag har också öppnat en dörr till ett sånt där hus.
Lika vackert och sorgset som du skriver om det så känner jag det.
2012-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Dali
Fröken Dali