Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och det brinner likt en eld däri

De rum som ryms
i ett sekel.

Ytor som varit
i ett djup.

Rummen
gör sina hus.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-19 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP