Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARA ETT VÄDER

det här är bara ett väder

av övergående natur

det är en situation som

vi ganska snart ska komma ur

ett obehag som har drabbat

vår stad med omnejd i dag

det här är bara ett väder

som bara varar ett tag

 

 

LARZ GUSTAFSSON 170321




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2017-03-21 12:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja snö är ett obehag som man helst vill slippa! I all synnerhet den här årstiden!
2017-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP