Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar

alltets vara

jag älskar dig för evigt

jag älskar dig sönder av lycka och av glädje

av sorg och av saknad

men aldrig av förståelse

...min smärta, den har hjärtslag.

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-19 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP