Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdroppar

jag har behov av det

jag behöver det

när din skönhet syns

tala, kyssas, älska innerligt

där din mun är full av frihet

utrymmen av fuckt

när allt är läst

Mitt hjärta, fråga vinden, fråga dagen

alla minnen vi skall spåra

i vår serenad. Ingen mer ångest i en rinnande

brinnande flod. Ett nysått land. Magnolia.

Majestätisk skog står kvar och vajar

Rönnbär är nakna, är du med bland kala väggar

Att leva med Gaia, en evig het, en kort sekund

Vi skrattar, vi sansar oss, vi lever

Vi gråter, vi är lycka, Vi är vi! 

Min våros bland dina droppar. 

En jordisk lycka evigt förseglad i det blå.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-24 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP