Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grenverk (mot det blå)

Inte ett ljud mer än stillhet och lugn.

Inte en tår som ligger där inne och bränner.

Inte en avgrunds saknad som når botten

Inte ett skri av frost i skärande förtvivlan

Ingen ångest fylld sömnlös drucken natt

 

Förgreningsverk av prunkande klorofyll 

Lycka är livet, ta inget förgivet

Tiden var förgänglig i vår förgrening

Nu ger vi oss åter ut och fångar livet i blom

Vi lyser sagolikt med vida vingar i vår vind

Han lägger en kupad mjuk hand om min kind

Vår lycka, han drar mig till sig. Håller om.

 

Han älskar mig. Vår rikedom. 

Han kysser in sanningen i mig

I mig

I mig

I mig

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-24 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP