Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ej egen bild.


Environg av tid

Du låtsas lyktar ljus på alla våra platser

Mysk, Myrra, Perfekt Man, Mussla, Mirr

Våreld i isfyllda andetag mot mitt bröst

Tänk hur man kan

förställa tid och rum med rymder...

 

Sjunger gör jag liksom  du,

förädlar din älskvärdhet, ditt storhetsvansinne 

förbokar tid och rum med rymder...

Vallmoresor planeten runt, 

ultimat sublimitet i vår slutenhet

 

Det finns inget vackrare än evig tystnad

Inte sant? Den emellan oss.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-04 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP