Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till...


Lördags five o'clock

min kanelbulle

ett valv av fett och sötma

ovanpå vemod




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 313 gånger
Publicerad 2017-03-25 17:53



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Stark och talande...
2017-03-27

    ej medlem längre
Five o,clock infaller även cocktailtimmen. En liten tröst och vän i nöden mot både vemod och galen kärlek.
2017-03-26

  Stefan Albrektsson
Bittersweet! Men med fin ton till mitt svarta morgonkaffe...
2017-03-26

  alicja lappalainen VIP
.. nej för fan! Det är Galen kärlek
(av André Breton)
2017-03-25

    jaybird
Ambivalensen
smakligt serverad.
Är det bullimi?
2017-03-25
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP