Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren


ståltråd runt jaget
med gula varningsskyltar
Kärleken gör ont




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2017-03-26 07:42



Bookmark and Share


  henke_r
"Visst gör det ont när knoppar brister". En delikat och modern variant av Boyes vårbetraktelser.
2017-03-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
stråltråd ännu mer
2017-03-26

  Joakimnordbrandt
Jaget har inget skydd mot kärleken, utan är totalt underkastat dess krafter
2017-03-26
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP