Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Stp upp! Sitt ner! Vänd dig om och säg så här till din granne..."


KOMMANDOFASONER

glädje kan aldrig

kommenderas fram

det är ingen diktatur

jag lever också i Guds npd

som jag aldrig kan falla ur

så sköt dig själv och strunta i

om jag är sur eller glad

glädje kan aldrig

kommenderas fram

som tomtarnas vaktparad

 

 

LARZ GUSTAFSSON  26/3 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2017-03-26 14:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så bra sagt!
2017-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP