Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÄR PÅ ETT ARV

jag bär på ett arv där jag går

ett arv som jag valt att förvalta

och mitt i en sötsliskig värld

har jag valt att peppra och salta

jag bär på ett allvar, en rymd

ett eko från hedarnas stugor

det här slår jag vakt om i trots

mot trender och nycker och flugor

 

 

LARZ GUSTAFSSON  27/3 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 331 gånger
Publicerad 2017-03-27 15:13



Bookmark and Share


  Thomas Widemark
Kul att se Ferlin på sin bänk i Filipstad,
har suttit bredvid honom där många gånger.
Och din dikt, ja den är verkligen bra!
2017-03-31

  mare VIP
Fin dikt
Ferlin känsla
hans dikter
är mina
favoriter!
2017-03-30

    ej medlem längre
Verkligen bra skrivet!
2017-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP