Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOLIGA SÖDER

vårsolen skiner på söder

det är det här jag har längtat till

tid nu att sjunga sånger

till exempel en för april

för våren som närmat sig city

den är här nu i all sin glans

jag njuter för fulla muggar

som om vintern aldrig fanns

för vem vill sitta hemma vid datorn

när människor har börjat le?

så här sitter den gamle diktatorn

han som sjöng i bizex-b

vid södermalmstorg igen som

i en annan text jag skrev

fast det här är ingen protestsång

utan snarare ett frihetsbrev

 

 

LARZ GUSTAFSSON  27/3 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2017-03-27 15:28



Bookmark and Share


  mare VIP
Din text
sprider solsken!
2017-03-30

    ej medlem längre
Riktigt fint
2017-03-27

  objekt3
Fint, till exempel

Jag ler stillsamt och inte i mjugg.
2017-03-27

    ej medlem längre
Härligt! Arton plus och strålande sol, det är väl nästan rekord i mars...
2017-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP