Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EFTER VÄGARNA

minns hur vi cyklade

långväga sträckor

under soliga sommarlovsveckor

vi sa inget

till mödrar & fäder

bara drog ut i vårt barndomsväder

efter vägarna

efter vägarna

vi var jägarna

barn till knegarna

 

 

strax bortom skutskär

fanns furuviksparken

där många barnskor trampat marken

furuviksbarnen, "banditerna", djuren

som delar av den lokala kulturen

efter vägarna...

 

 

ibland stack jag ensam

och korsade floden

längtan var udda

och vilka förstod den?

jag hade sällan

ett öre på fickan

men drogs av drömmen

om furuviksflickan

efter vägarna...

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  28/3 2017

 

http://4.bp.blogspot.com/-NfiBpIgorl8/UemjIdvj9bI/AAAAAAAAiO0/rDlr-OITwK0/s1600/Furuvik.1.jpg

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2017-03-28 12:47



Bookmark and Share


  mare VIP
Härlig text!
2017-03-30

    ej medlem längre
Fina kort och texter!
2017-03-28

  objekt3
Romaness
2017-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP