Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STADSSTRYKARNA

ni som stryker omkring, vad vill ni?

är det SÄPO som skickat er?

eller är det självaste satan

han som alltid skadeglatt ler

när helst en frälst far illa

närhelst en kristen störs

han som missunnar oss att bli stilla

och vars flabb i all tystnad hörs?

 

LARZ GUSTAFSSON  28/3 2017

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2017-03-28 12:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mmm man funderar! Bra skrivet
2017-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP