Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskedsvisa

Jag hör ingenting om att du har haft det svårt
när nån annan berättar så tar jag det hårt
om du inte kan säga hur dagarna går
vill jag nog inte lägga mig i hur du mår

och jag vet ingenting för du bara försvann
tänkte att det var mycket med jobb, barn och man
och det verkar ju som att det var så det var
och det gör ganska ont när nån annan ger svar

men då måste jag tänka att det är såhär
att om du inte pratar så har du besvär
fast du måste väl ha nån som lyssnar ändå
och du tycker väl inte att jag kan förstå

så jag tänker att tiden har sprungit och gått
och förbi är vår resa genom stort och smått
det är tråkigt med tystnad, jag saknar dig så
men jag tolkar den som att du säger hej då




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-28 19:14



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Jag hoppas du får ett svar snart och att det inte är ett hejdå
2017-03-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om bristande kommunikation!
2017-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP