Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syster, jag är trasig

Syster, jag är sönder
Har du märkt det
Jag har gått itu
Och det gör så jävla ont
Syster, har du också ont


Syster, jag tycker att tårar är vackert
Tycker inte du det
När de rinner ner för kinden
Är jag vacker nu
Syster, tycker du att jag är vacker


Syster, jag såg ett tvprogram igår
Det va en krigsfilm
Men den var barnförbjuden
Syster, om krigsfilmer är barnförbjudna
Varför är inte krig det


Syster, jag gillar inte höga höjder
Tänk om ja skulle trilla ner
Men om ja skulle falla
skulle du ta emot mig då
Eller skulle du gå iväg som dem andra


Syster, jag älskar dej
Men jag är Trasig




Bunden vers (Annat versmått) av Diidiis
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-28 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diidiis
Diidiis