Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOPPARMUR

hur kan det bli en kopparmur

av denne trasslige figur?

en järnpelare i Guds hus

ska resas ur ett sprucket krus

hur går det till när detta sker?

jag borde inte fråga mer

det finns ett himmelskt standardsvar

i budskapet maria bar:

när Herren Gud behöver dig

Hans Ande kommer över dig!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 29/3 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2017-03-29 11:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
att vara i nuet är en frid
2017-03-29

  objekt3
Fint om att lägga av och mest bara vara
2017-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP