Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beskrivning av mina känslor.


Om du hade tid.

Förlåt, men jag har så svårt att ha någon vid min sida.
Och trots så många gånger för, låter jag andra få lida.
Snälla försök förstå.
Min kärlek är stark men jag har svårt att ha nån inpå.
Jag tål inte dina händer på min kropp eller din ord i mitt öra.
Jag vet att jag är svår att älska och svår att beröra.
Men om du ger mig din tid, lovar att vänta och sitter bredvid
Ska jag lova att ge dej min, i sinnomtid.




Fri vers av [Lenore]
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-21 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

[Lenore]

Senast publicerade
Om du hade tid.
* Se alla