Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så bara.


Sanden fastnar med saltet i huden ritar stjärnor



Stranden mellan tårna den fastnar och det hamnar i sängen blir rödbränd när solkrämen försvinner i vattnet jag rotar bland stenar letar snäckor tappar hatten spruckna läppar jag kunde göra det för evigt





om det inte kändes låtsats







när saltet i ögonen svider och fiskarna är färger från hela världen som hösten och våren och blommorna de tittar konstigt
när de simmar bort


är det nyfiket


eller skräckslaget taggarna är långa vågorna höga jag skvalpar runt
i en tvättmaskin men i extas jag kunde hålla andan för evigt



om det inte kändes låtsats





så jag snubblar med simfötter på vassa stenar mina sjöjungrutights är så fina synd
att ingen ser dom nu tror dom att jag är ett byte hajarna





krabborna stirrar försvinner i sanden rusar iväg gör hål och jag skrattar åt eremitkräftrona som

inte ryms riktigt i sina skal det blir som pajkant runt midjan i jeansen mina love handles
de är fina du
skulle hållt i dom




knuffat mig mot tången


tagit mig i skuggan


smakat havet från min hud




men du är i vintern hemma eller
är du du kanske är nära
i en stad eller ett
land

på andra sidan gränsen

vi
kanske ses på flyget som vi sågs på tåget där vi
föll

för tjusningen
för varandra för främlingar


jag kisar



funderar skatterna skramlar i hatten jag halkar bort
undrar
vad du gör var
du lever hur du
känner tänker
på ungarna vargungarna dom
kommer skratta åt historierna fråga om flygfisken inte tro
på allt det blir fint





Fri vers (Fri form) av toot
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-30 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

toot
toot