Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan inte vägra går inte

Vaknade med drömmen mitt framför mig,
Hårda slag följdes av lätt berusning
Skrik. Du är blödande viktig
Vi har blivit desperata

Du hoppade ut genom öppet fönster
ner i batteridriven flygmaskin
Skrattandes, och dina ögon
Spetsade mitt bultade inre

Försök försöka
försökte
När du lämnade mig




Fri vers av smultronros
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-30 10:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ingen lämnar dig om du tror det inte går.
2018-01-20
  > Nästa text
< Föregående

smultronros