Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord...


Nytänkande III

I fall att allt varit förgäves
allt har varit slöseri sedan
jag tog mitt pick och pack
drog till Amsterdam och såg
världen ur en retorisk synvinkel
inte vetat om det var sär skrivning
eller konst

inte någonsin vetat varför
marken faller eller
varför himlar gråter
aldrig riktigt velat veta

du krossar min verklighet vid
fem års ålder
tomten är en inhyrd alkis
och renarna var synvillor
framkallade av för mycket
barnglögg

undrat över varför
kuken inte växer när jag
fyller dammsugaren
undrar om det stannar här
undrar om jag någonsin kommer att duga
till något över huvud taget
undrat över skumma namn
eller varför fula människor inte
tagit livet av sig ännu
varför han var en hon och
vice versa
visa verser

försöker undvika småprat
vadgördu frågor
när allting ändå bara handlar
om en sak
frågar tio frågor och vill
bara få en besvarad
men tvingas linda in den för
kåta pojkar får inte knulla heta tjejer




Fri vers av BaraOrd
Läst 783 gånger
Publicerad 2006-05-21 19:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du är ju skön:P
2007-04-10

  ordterroristen
haha, så rätt rakt igenom ^^ dina små åsiktsalster är så sköna!
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd