Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helhet

 

 allt är detsamma

 blott vibrationsgrad skiljer

 en gren från fågeln




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2017-04-02 06:57



Bookmark and Share


  Anya VIP
Intressant filosofisk tanke...att allt sitter ihop. Får jag fundera mer på.
2017-04-02

  Lars Hedlin
JA mycket mycket bra :)
2017-04-02

  Joakimnordbrandt
Allt är ett? Panteism.
2017-04-02
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP