Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst


finns inga gränser
blott en mental konstruktion
samspel med ordning




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2017-04-02 12:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En evighets evighet <3
2017-04-16
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP