Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi

Jag visste inte
att du var en poet...
den bästa poeten
jag visste inte heller
att jag var ett vitt
ett vitt ark….




Fri vers (Fri form) av Luciana Pascual
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-02 20:12



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En underfundig text om tillvaron
2017-04-02

  Nils-Robert
En underfundig text om tillvaron
2017-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Luciana Pascual
Luciana Pascual