Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


På väg

Jag bor bredvid
En älv ...en älv
Som är på väg till
Ditt hav...




Fri vers (Fri form) av Luciana Pascual
Läst 253 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-08-03 22:58



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Vacker poesi.
2018-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Luciana Pascual
Luciana Pascual