Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Suger

ett hjärta gjort av sten

skotthål minerade

sårlegor av utvägar

täckt av innerlig kärlek

draperad av en falsk yta

abstrakt konst 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-04 01:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
och ett Ledlöst handslag +
2017-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP