Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinst Strålar

jag ville förstå dig

men du förstod aldrig stjärnorna i mina ögon

solen i mitt leende

mina andetag som håller andan

Jag har lärt mig hantera smärtan

den gjorde mig starkare

Min smärta har hjärtslag,

....jag skall älska mer än någon smärta någonsin har tagit mig.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-29 17:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kampplus +
2017-06-07

  KYREUS of Sweden
Bedårande!
2017-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP