Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SILENCIUM 2

jag ville det vore silencium

på alla bibliotek

nu fylls dess lokaler av pladder och

i värsta fall av lek

det störs och man väsnas på alla håll

och glapp är gästens trut

härinne finns inget silencium

och därför går jag ut

 

 

LARZ GUSTAFSSON  3/4 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2017-04-03 14:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Biblioteken är inte vad de en gång var. Jag håller med.
2017-04-03

    ej medlem längre
Det är ingen respekt för någonting längre! Här går securitasvakter på biblioteket efter att nya soffor m.m. blivit sönderskurna och något hade eldat... Någon tystnad finns inte längre.
2017-04-03

  Anders Håkansson
Ja, jag har upplevt detsamma, i biblioteket ska det råda tystnad, en gammal och självklar regel men inget tycks vara självklart längre, de som väsnas är ju de som ska gå ut.
2017-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP