Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Moral-poliser ?


Det dyra horeriet!


"Moral-poliser" lär
hota kvinnors frihet !
I typ GBG !

Detta ska de ta upp
i "Kalla Fakta" --
i TV 4, i-kväll !

Tror det handlar om
poliser som rackar ner
på prostituerade !

Dessa kvinnor suger
pengar utur
familjers ekonomier!!

Det sexuella är
aldrig oskyldigt !
Men, då jag behandlas

som vore jag hela
Världens lilla fru,
att bedras, så måste

jag, väl, hava vissa
Åsikter i Sammanhanget !
-Sedlighetsrotel, - tack !

Fyll den, på-nytt, med
poliser att sätta dit
fitt-hororna ! ! !

Låt, MIG få göka
emot Världen, --
bedra Systemen.

Olycklig Kärlek - -
är Ingenting å ha !
Eller HUR, -- Satan !?







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Marianne Räf
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-04 09:43



Bookmark and Share


  ULJO
Intressant
2017-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf