Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdikt

Jag kom till dig
likt ett vitt ark
med dina händer
tog du mig
till din säng
lade mig till rätta
Och du började skriva…
vers för vers
med dina läppar
vers för vers
med din tunga
vers för vers
med dina händer
vers för vers
skrev du
den vackraste
kärleksdikt
som någonsin skrivits






Fri vers (Fri form) av Luciana Pascual
Läst 227 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-04-04 20:27



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En så sensuell och livsbejakande dikt
2017-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Luciana Pascual
Luciana Pascual