Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matematik

mellan skönheten

och den preussiska drillen

siffrornas rike




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2017-04-05 11:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
i mitten hamnar mattematiken i denna 3rading, mattematiken den som bär på oväntad skönhet för den som sniffat på den... underbart skriftställt! tack.
2017-04-06

  Mats Edin VIP
Skön matte
2017-04-06

  henke_r
Du får de hårda siffrorna att mjukna upp. Ur siffertalen frammanas mystik och det reella djupet i matematiken.
2017-04-05

  aol
Finurligt fint får du matematik att lysa i poesi,
2017-04-05

    jaybird
Lekfull leende dirigent. De små rörelsernas stora orkester. Härligt.
2017-04-05
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP