Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horisonten


suddas bort av dimman
nu finns det inget bevis
att jorden är rund




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2017-04-06 08:50



Bookmark and Share


  i af apa
en får leva
utan bevis,
ändå.
2017-04-06

  Anya VIP
Fint att väva in titeln i dikten. Bra tänk.
2017-04-06

    ej medlem längre
det man inte kan se finns inte...fin denna lättförståeliga haiku som klingar skönt också i talapparaten utblås... gillas direkt och oåterkalleligt... tack
2017-04-06

  Goraxy 89 Orion VIP
Så då finns det underlag för "Flat Earth theory" ? ! ?

Gillar i varje fall!!!!
2017-04-06
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP