Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag behöver inte alkohol eller droger!


BERUSANDE MIXTUR

stadens dåtid och nutid - och vår

denna känslostorm där jag går!

hus som rivs, ett nytt som är byggt

jag ska minnas och sen somna tryggt

jag är hänförd av staden, av vår!

passionerad som få där jag går

det förflutna och nuet - och sen

kommer resten uti himmelen!

 

 

LARZ GUSTAFSSON  6/4 2017

På väg från Dollar Store, strax nedanför Staffansplan

 

"Allt detta - och himlen därtill..."

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2017-04-06 14:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker i text och bild
2017-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP