Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efesierbrevet 1:17 ff


VISDOMENS OCH UPPENBARELSENS ANDE


djupa frid och läkedom
som Gud mig vill förläna
som jag i min ynkedom
ej nånsin kan förtjäna
strömmar av ett himmelskt liv
flöden ifrån ovan
uppenbarelse mig giv
om den största gåvan!

LARZ GUSTAFSSON 6/4 2017

Köp ögonsalva!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2017-04-06 15:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nåd att bedja om
2017-04-06

    ej medlem längre
Mycket fint! Ingen kan förtjäna detta...som väl är...
2017-04-06

  Bjarne Nordbö
Amen. Underbar i sin sannhet.
2017-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP