Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cherry Flower day 22 april. Kungsträdgård-Stockholm-Sweden.

  

 

Jag studerar våren på agenda i April.

- Körsbärsträd krona på trädstammen  hänger tungt  av blommor i Kungs trädgård.

8-9 april – Medeltidsmarknad? ”Medeltidsmarknad med Vikingatema. Hantverk, musik, dans och mycket annat som skulle ha tagit över parken” i ”Kungs trädgård” står i kalender, då körsbärsträd krona trädstammen är full av blommor.

Idag en avsperad plats runt om kvarteren T-central - uppgång alla kommunikationer ska fungera som vanlig, men vem har lust ger sig på stan yra och shoppa?

Denna morgon dagen efter terrordådet känns trist, sorgsen ock ledsen är vädret också, det små regnade och här jag befinner mig ser några snöflingor dansa bara, i fem minuter.

 Det händelse kommer att spränga många lattenta terror cell i hela Sverige och stora Stockholm det är en febril dag, i den tysta.

 Om jag hade varit yngre hade frågat på dejting om någon vill gråta gårdagens smärta på min axel,   en sort andlig dam, så som stora kändisar har det i varje stad och land, men också många ospecificerade främmande kulturer här i Sverige

Som självklart kultur bevarande, det är ett måste!

Vår svenska öppenhet och gästfrihet har blivit missbrukat av illasinnade sjuka människor!

Vår svenska öppenhet och gästfrihet har blivit missbrukat av illasinnade sjuka människor! det är landet vill jag bo inte mera ibland,

 år efter år trodde jag är fel på mig men tack gode gud ser klart vad fördrivning av etniska svenska folket spelet går på men nu på en grövre och högre nivå dem har tänkt sig!

Våra poliser och hela säkerhets aparaten har bevisat hur förband kan man bli med denna nya arbetares trender ser hur terrorister i arbetskläder skrapa guld i andras länder, i de naivas länder och allt det här play graund kriminalitet EU meddlemar måste tvätta hela världen på knä, knäbja och dyrka rromana drottningen. 

Stockholm anda är någonting av den ovanliga idag en solidarisk stämning jag har inte sätt då när vi var rädda för ubåtar på 80 talet i Stockholm.

22 april - Körsbärsblommans dag? kommer du att firas, finns du för oss kvar blomma i Kungs Trädgården?

Existera för oss

1 Maj?

och så fortsätter jag med iskallt drag under fötter, tittar i Kungs trädgård kalender…som har en särskild saga om negativa krafter. Folkets väll dyrkande medan förspåkar tvärtom.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-08 12:02



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet, ja
2017-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP