Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del sover sig igenom de mer svår partierna av pjäsen, filme, operaföreställningen eller mera verkligheten. Litet som att gå i ide, med ena ögat på glänt stundom.


Undran som uppstår är ibland



Jo, men kan jag se reprisen
av det som teve inte visade igår.
Det som lyftes ut
för att det var en förlängning
av nyheterna,
sporten
eller vad det nu var jag inte tittade på,
som kom efter 'det ovanliga vanliga'?

Men om det som skulle ha visats inte kom,
hur kan det då 'gå i repris'?
Då är väl det en första gång, 'reprisen'?

Tankesmedjan 'repris i original' har inte
ett tillfredställande svar på den frågan.
Men vi har ett icke så tillfredställande.
Här ber vi 'besviken tittare' tänka själv,
även om vi förstår att det känns
både ovant och obekvämt.
Litet som vanligt trist arbete
eller rent av litet 'Norrländskt'.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2017-04-08 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP