Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MED SALIGHETEN INTAKT

ett rungande friskt "HALLELUJA!"

fåtr provokatören till svar

hn sändes av satan att håna

den himmelska tro jag har

han sändes av avgrundens furste

som inte tål salighet

men än en gång gick den onde -

hans uppdragsgivare - bet

 

 

LARZ GUSTAFSSON  7/4 2017

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2017-04-08 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP