Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ofattbart att folk kan försvara terrorturismen! Vidrigt! Jag vill inte ha någonting med sådana att skaffa.


TERRORTURISM

har man en gång rest till syrien

ska man inte släppas in igen

då ska dörren bli för alltid stängd

för det lönar sig i tidens längd

vi blir av med terroristerna

utestänger islamisterna

har man en gång rest till syrien

ska man inte komma hit igen

 

LARZ GUSTAFSSON  8/4 2017

 

STÄNG FÄLTSJUKHUSET!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2017-04-08 19:21



Bookmark and Share


  mare VIP
Håller med
men våra
politiker gillar
att ha dem här
de får bidrag
och hjälp också
nu ser vi skörden
av lång sådd!
2017-04-09

  objekt3
de finns de som åker för att stoppa övergrepp på andra och försvara människor

eller ska vi bara bränna jorden bakom oss?
2017-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP