Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toleransen


i punkten mellan
mörkrets förbannelse och
spridning av ljuset




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2017-04-09 16:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
i den kordinaten... förbaskat vasst skrivet, en första rangens dikt, tveklöst
2017-04-09
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP