Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En svensk dikt om en oväntad förlust.


Ånger

Stor är fruktan att väcka dig,
Att uppfylla allt jag inte har gjort.
Om du skulle bara vara,
Om du skulle bara svara,
Skulle du ha varit min.
Men nu går jag till graven in,
Tillsammans där framtida minnen av oss finns.
Det kommer vara det enda vi minns
Men bara i nästa liv
Min prins.




Fri vers av Lampan
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-10 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lampan