Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11:22

jag har rätt

att inte vara tyst

oavsett er manifestation

jag har rätt

att sjunga om jag vill

och jag SKA förvisso

ta mig ton!

 

 

LARZ GUSTAFSSON  10/4 2017

 

Och vad sjöng jag?

Tja, vad sägs om "The KKK Took My Baby Away" och "Beat On The Brat With A Baseball Bat"?




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2017-04-10 12:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag var inte med på någon av dem.
Dessutom hade jag gått ut skolan då.
Estonia sjöng 1994.

Jag vägrade också att delta i den som hölls på min dåvarande arbetsplats efter 9/11. Samt i den efter att Olof Palme mördats.

Jag vägrar att delta i manifestationer som dessa.
Det är spiritism.
2017-04-10

  objekt3
kommer du ihåg de tystna minuterna i skolan

- nu är åttahundra människor omkomna nu ska vi ha tyst minut för estoniaoffren

and that was it-
2017-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP