Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordens inavel

vart tog de vägen

inte ens papperskorgen

den sista vilan




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2017-04-10 19:30



Bookmark and Share


  i af apa
Konsten att skriva är att sudda... bra vindling på 3 rader.
2017-04-11

  Janina Kaminska
Någon känd har sagt att papperskorgen är poetens bästa vän.
2017-04-10

    jaybird
rent språk
rena tankar
Mendelsk
nedärvning

skönhetens
alleler

återigen
välfunnet
2017-04-10

  Daniel_78 VIP
Bra. Du gör det bra. Tre rader som blir en större helhet. Tycker om texter om skrivandet. Inte ens papperskorgen.
2017-04-10

  Joakimnordbrandt
Ibland gömmer de sig. Då får man tålmodigt vänta tills de känner för att komma ut och leka igen.
2017-04-10

  Andreas db Gustafsson
Psstt...
2017-04-10
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP